Oikeat ikkunaverhot voivat parantaa kodin jokaista huonetta!

Koska valitsemillasi kaihtimilla on suuri vaikutus kodin ulkonäköön, on suositeltavaa käyttää aikaa ja määrittää, mikä tyyli toimii parhaiten jokaisessa huoneessa. Riippumatta siitä, tarvitsetko heitä yksityisyyden luomiseen ja estämään ulkovalaistusta illalla vai aiotko pukeutua liukuoven patiolle, ikkunaverhoja on saatavana eri tyyleinä, ja ne voivat täyttää useita rooleja. Tutkitaan, kuinka lesken sokea voi parantaa ilmapiiriä talosi jokaisessa huoneessa.

Keittiö

Jos olet sellainen henkilö, joka nauttii aterioiden valmistamisesta ja vietät paljon aikaa keittiössä, etsit todennäköisesti jotain, joka voi estää kovan valon säilyttäen samalla miellyttävän ilmapiirin. Kaihtimien luokat, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan molemmat tavoitteet, ovat tekoja tekopuusta. Sivuhuomautuksena on, että jos huolto on sinulle erittäin tärkeää, voit valita helpommin puhdistettavan puuta näyttävät vinyyliverhot.

Makuuhuone

Venetsialaistyylinen ikkunaverho voi auttaa sinua muuttamaan makuuhuoneesi erittäin mukavaksi pakopaikaksi, joka on eristetty ulkomaailmasta. Puusta tai alumiinista valmistettuja sälekaihtimia on saatavana monenlaisina tyyleinä, jotka sopivat makuuhuoneesi sisustukseen.

Olohuone

Useimmille asunnon omistajille olohuone on alue, jossa he viihdyttävät vieraitaan. Jos pidät juhlista tai seuran vastaanottamisesta säännöllisesti, tummien puisten ikkunaverhojen asentaminen voi auttaa sinua lisäämään tyyliä ja tyylikkyyttä olohuoneeseesi. Kun tässä tilassa on vintage sisustus, voit integroida modernit kaihtimet ripustamalla niihin valkoista maalia.

Patio

Pystysuorat kaihtimet, jotka on asetettu olohuoneesi ovesta patiolle, on erinomainen tapa korottaa korkeaa liukuovea samalla kun näytät upeaa patioasi. Vaaleat vinyyli-kaihtimet ovat nykyään erittäin suosittuja, mutta voit luoda dramaattisemman vaikutelman kangasverkoilla.