Ovatko hyppylinnat turvallisia käyttää lapsen syntymäpäiväjuhliin?

Lapset ympäri maailmaa nauttivat karnevaaleista ja yhteisötapahtumista, hyppylinnat olisivat ihanteellisia leluja vuokrata lapsesi syntymäpäiväjuhliin. Pomppiva linna ei vain tarjoa lapsille unohtumatonta hauskaa iltapäivää, mutta lelu pitää lapset myös kiireisenä, kun vanhemmat saavat kiinni kakusta. Jos olet päättänyt vuokrata hyppylinnan tulevaa juhlia varten, on tärkeää ottaa huomioon kaikkien lelua käyttävien lasten turvallisuus. Seuraavassa on joitain vinkkejä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
• Anna ammattilaisten asentaa laitteet
Sen varmistamiseksi, että pomppiva linna on ankkuroitu ja kiinnitetty oikein, on erittäin suositeltavaa, että se asennetaan yritykselle, josta vuokraat sen. Tarpeetonta sanoa, että kun vuokraat hyppylinnan, sinun on varmistettava, että palvelulla on vastuuvakuutus, jotta estetään mahdolliset oikeudenkäynnit sinua vastaan ​​valitettavasta loukkaantumisesta.
• Varmista, että kaikki tietävät hyppylinnan käytön turvallisuussäännöt
Kaksi pääturvallisuussääntöä, jotka sekä vanhempien että lasten on noudatettava ennen pomppivan linnan käyttöä, ovat selkeät ja yksinkertaiset: älä koskaan käytä kenkiä sisällä ja jätä linnaa heti, jos se alkaa tyhjentyä. Vaikka kengät eivät tule kysymykseen, sukat ovat hyväksyttäviä, kun linnan pinta ei ole liian liukas. Välimuistien välttämiseksi sinun on pyydettävä lapsia poistamaan myös kaikki kovat esineet taskuistaan.
• Jos olet DIY-fani, aseta se oikein
Yleensä hyppylinnan vuokrauspalvelut toimittavat, kokoavat ja purkavat puhallettavan rakenteen puolestasi. Ne antavat kuitenkin asiakkailleen myös mahdollisuuden perustaa pomppiva linna itse joissakin tapauksissa. Jos asennat sen itse, lue ohjeet huolellisesti ja kiinnitä se mukana toimitetuilla ankkurilla ja kiinnikkeillä.