Varmista, että lastesi kerrossängyt ovat turvallisia käyttämällä näitä ostosvinkkejä!

Kerrossängyn käyttö lapsille on erittäin suosittu käsite monissa kodeissa. Paitsi että se on loistava tapa säästää tilaa, kun sinulla on hyvin vähän sitä työskennellä, mutta useimmat lapset pitävät sitä myös hauskana. Yksi asia, jonka sinun täytyy kuitenkin saada oikein, kun olet tällaisessa asennossa, on kuinka varmistaa, että lapsesi ovat turvallisia kerrossänkyä käytettäessä. Muista, että lapset ovat yleensä hyvin leikkisiä ja alttiita loukkaantumisille, ja kerrossängystä voi helposti tulla yksi asia, joka tekee heistä loukkaantuneita. Joitakin toimenpiteitä, joita voit toteuttaa tämän riskin poistamiseksi, ovat:
Ei liian korkeiden sänkyjen ostaminen
Kun ostat kerrossänkyjä, kannattaa harkita sellaisten sänkyjen ostamista, jotka eivät ole liian korkeita. Tällä tavoin, vaikka yksi heistä putoaisikin yläkerrasta, he eivät todennäköisesti saa vakavia vammoja. Voit jopa saada pehmeän lattiamenetelmän, kuten maton tai korkkilattian, tämän riskin vähentämiseksi entisestään.
Hanki suojakaiteet
Toinen suosittu tapa tehdä sängyistä turvallisempia on saada sängyt, joissa on kiskot sivussa. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä, jos sinulla on lapsia, joilla on taipumus rullata sängystä nukkuessaan. Ne ovat erittäin hyviä myös hyvin nuorille lapsille.
Hanki sängyt, joissa ei ole teräviä reunoja
Kun tarkastat sänkyä ennen sen ostamista, on aina hyvä selvittää, onko siinä teräviä reunoja, jotka saattavat vahingoittaa lapsia. Se, että lapset ovat yleensä leikkisiä sängyssä, tarkoittaa, että tällaisten reunojen tai terävien kohtien läsnäolo voi johtaa loukkaantumiin, kuten leikkauksiin.
Kun saat sängyn, joka täyttää kaikki edellä mainitut, voit olla varma, että lapsesi käyttävät sitä paljon turvallisemmin.